Bryllupsmesser 2021 

Bryllupsdagen er ikke en hvilken som helst dag, og derfor, er det også vigtigt for os, at I gennem bryllupsmessen med nøje udvalgte leverandører, oplever de nyeste trends, samt forskellige måder at holde jeres bryllup på. Vi mener, at vi med denne bryllupsmesse, er med til at gøre det mere overskueligt, ved at have samlet alt hvad I behøver til jeres store dag på et sted. Ligeledes har vi valgt rammerne på Edelsminde Gods, for afholdelse af bryllupsmessen, i samarbejde med Slotsferie Danmark, som vores samarbejdspartner, da dette er med til at give jer den rigtige fornemmelse for jeres kommende arrangement.

 

BRYLLUPSMESSE 2021

  • Messen åbner lørdag den 06.11.21 kl. 11:00 - 18:00 med efterfølgende fyrværkerishow, og tapas for både gæster og udstillere. Tapas bestilles ifb. med køb af billet.

 

  • Messen åbner søndag den 07.11.21 kl. 10:00 - 17:00

Med valget af leverandører, ønsker vi at gå en lidt utraditionel vej, ved at vise jer leverandører der skiller sig lidt ud fra andre.

 

Til bryllupsmessen har vi inviteret Jim Lyngvild som konferencier til præsentation af brudekjoler,

samt Kongelig hofkok May Bach Wolderslund til at stå for maden, der kan købes på dagen.

Planlægningen af jeres store dag kan virke uoverskueligt for mange, og derfor tilbyder vi jer et samarbejde i forbindelse med dette. Vi planlægger alt fra start til slut, så det eneste I skal have fokus på, er at nyde dagen, hinanden og jeres gæster.

 

Fra vores hjemmeside www.staff-booking.dk er det muligt, at hente en bryllupsguide, der kan være til stor hjælp i forbindelse med planlægningen. Hent vores bryllupsguide her.

Kun afgang mod forevisning af coronapas eller negativ coronatest.

Bryllupsmesse 

Edelsminde Gods, Svendborg

Lørdag,  den 06.11.2021 kl. 11:00  - 18:00

Søndag, den 07.11.2021 kl. 10:00 - 17:00

Pris. kr. 50 pr. pers. (kun entré)
(ved indgang kr. 75,00

Køb billet